Óda na Alzheimra
Anotace: Týpek, co krade mi nápady (jak on se jen jmenuje?) v destrukci dobré nálady neskutečně boduje. ...
Týpek, co krade mi nápady
(jak on se jen jmenuje?)
v destrukci dobré nálady
neskutečně boduje.
Himmler, ten to asi není.
Parkinson je taky vedle.
Myšlenku mi v mlhu mění.
Parkinson je taky vedle.
Poslední verš už jsem psala?
Nevzpomínám si, jak zněl.
První sloku, jednu z mála,
ten Němec ukrást neuměl.
Jak jen znělo jeho jméno,
jak jen si ho vybavit?
Minulost má jako léno.
Paměť nechce uzdravit.
Nejsem na něj trochu mladá?
Asi jsem už starej vrak.
Každý plán v mý hlavě padá.
Jsem už starej alzheimrák.
Přečteno 671x
Tipy 16
Poslední tipující: Leterr, Frr, el sereno, MARKO, Jenda P., Iva Husárková, enigman, Disspraktik, DigBallz, Ormissia, ...
Komentáře (8)
Komentujících (4)