Epitaf druhý
Anotace: Strohý náhrobek.
Zde leží básník, jenž pro věčný bol šel se bít
Však nežli stačil cizí srdce pokořit
Padl v prachu země sám jak přestárlý kmen
A nepocítil již svůj ideální sen
Zde pod tímto kamenem leží tělo
Které cosi kdysi chtělo
Zřejmě v něm kdysi život byl
Však data již čas vyhladil
Tento kámen nese mnohé stopy skryté
Do jeho těla jsou osudy vryté
Básníkovy i jeho Músy věrné
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: Oxík, Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (2)