Nač hledat důvody k hádce,
usmívat se lepší zdá se,
proplouvej životem hladce,
tak jako ta rybka zlatá,
v celé své blýskavé kráse!
Vánek touhy Tvé ať chvátá
tam, kdes srdce zapomněla,
city jako holoubata
život Tvůj vyplní sladce
lásky vlnka rozněžnělá...
:-)
30.10.2016 04:22:20 | Kozoroh 1