Dneska tě nějak nestíhám.
V proudu svých myšlenek kdo ví kam
se ploužíš.
Děravou sítí v říčkách
lovím v tvých slovních hříčkách.
Toužíš
mě tak trochu zmást?
Není to taková slast
brodit se v blátě tvých vod.
Dal si mi mapu svých přání,
ale proud mi ji odnesl z dlaní
a daleko ještě je brod.
Podávám ruce, tak přestaň se topit,
spolkni tu hrdost se pomoci chopit.
Co je to s tebou...
Víš, jak to končívá?
To, co tě rádo má...
...to vezmeš s sebou.
Víš, jak to končívá?
To, co tě rádo má...
...to vezmeš s sebou.
Vystiženo naprosto přesně, pěkné děkuji
02.11.2016 08:07:39 | JSJ