realita
Vše, co vnímáš,
je TO,
co v ní máš.
V čem co máš?
No přece v duši!
Vnímáš,
aniž mysl tuší.
Ty sám,
že vše sis stvořil.
Co vnímáš,
na tom “nezáleží“.
Co v ní máš,
je TO, oč tu běží.
Že prý blázen,
kdo to tvrdí.
Tomu blaze,
kdo to vidí.
Přečteno 316x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, Jin&Jang, JSJ, Bánší
Komentáře (0)