...miluji ty mezery...a ještě tak kdybych si byl jist, zda-li je v té písni chlapec či dívka...
03.11.2016 21:55:43 | Jort
Já si ji čtu pořád dokola, přesně odráží mé pocity, je dokonalá, alespoň pro mne...
02.11.2016 10:30:41 | Philogyny1
Nejintenzivněji na mě zapůsobil ten obraz s lháři, ale současně mám pocit, jakoby ten přílepek s hodinou už skoro nedržel. Mám potřebu si domýšlet, "něco" tam podle mého ještě schází. Někdy je to fajn, ale tady je to už moc.
02.11.2016 08:04:31 | Luky-33
nešťastný zimní čas :o)
díky, Luky - když já nepíšu abych něco tvořila, ale spíš, abych (si) zachytila svoje pocity.. čímž se omlouvám těm čtenářům, co potřebují "vědět"..
02.11.2016 08:34:03 | hanele m.