Hořký pelyňky
živote,
naučil´s mne
mnohé
třeba čtení z očí
nebo mezi řádky
a na oplátku
dal jsi mi
kapky
ty pelyňky hořký
umím už brečet
taky řvát radostí
na kolenou klečet
smát se i s bolestí
já ti
děkuji . . .
živote,
naučil´s mne
mnohé
třeba čtení z očí
nebo mezi řádky
jen prosím
nedávej mi
další kapky
ty pelyňky hořký
vždyť
já mám
stejně radši
sladký . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
pořád se učíme .. hořkosladce kráčíme dál ..
02.11.2016 20:09:42 | Koza
Děkuji Ti moc za pěkný komentář :-), souhlasím, nedostávat od života už žádný hořký kapky je jen nesplnitelné přání :-).
02.11.2016 20:13:57 | Fany