Vivisekce
Anotace: aneb Pitva zaživa...
Vyrvali mi z těla svaly
Udělali ze mě klon
Místo krve zas mi dali
Roztavený silikon
Místo kostí, místo žeber
Dali mi dráty ocelové
Sebrali mi vlasy, vousy
Připnuli k hlavě žíně nové
Pak ukradli mi srdce z těla
A místo něj, škoda mluvit
Dali kámen těžký, tmavý
Zřejmě se tím chtěli bavit
Nakonec jen duši vzali
Abych necítil již nic
Abych poslušně skonal
A neprotestoval víc
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany
Komentáře (2)
Komentujících (2)