Ráno je špinavý,
noc byla... dobrá.
Teď zakrýt šmouhy
a trochu se probrat.
Když
tělo se chvěje
a hraje si svou
a stehna odřený
tak nějak jdou.
Broukej si veselou,
ať hlava neplaší.
Lavičky studí...
V tom sepraným rubáši
bez zbytků soudnosti
vítá tě Praha!
S bolestným cejchem
žes nebyla drahá.