Když není komu to říct,
že se krk úzkostí svírá,
bolestí je mnohem víc
v takovém vzdálení.
Člověk se takříkajíc
zaživa tolik naumírá
Sám. (hm hm vzdálením)
Když není komu to říct
a slova významy ztrácí,
nedá se udělat nic
a je to k zbláznění!
Když není komu to říct,
že duše snad vykrvácí
(Mám, hm hm, stále žít!)
Když není komu to říct,
jak tíží tajemství skrytá
a pohledem do zornic
je cítit trápení,
zbývá jen vyjít si vstříc,
když zase konečně svítá
Nám. (hm hm hm hm hmm)
♪