Smrt je v říji
Na nebesích hledám bohy
asi se někam ztratili
nebo na to nemám vlohy
spatřit a pak zacílit.
Zůstala jen realita
což jen těžce chápu
s bolestí uvnitř břicha
stále jenom tápu.
Ještě krůček k uzemnění
a pak táhnout životem
bez radosti, bez umění
život chutná jako křen.
Na co si mám stěžovat
na dobu ve které žiji?
Už není čas bědovat
Smrt je právě v říji.
Přečteno 312x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Frr, Dreamy, Fany, DigBallz
Komentáře (2)
Komentujících (2)