Pojď holka,
jsi jen chyba ve výpočtu.
Zapsaná
a já si v tobě moc rád počtu.
Nestůj sama,
vždyť bar je blbý místo
na mý plány.
Aspoň to zkusme na nečisto.
Neklop oči,
bude to příjemná noc.
Kolo, dvě...
Klid, já fakt nechci moc.
Vzpomínáš?
Jsi chyba. Já tě napravím.
Zadarmo.
A nebo... co já vím.