chci žít tam
kde každá píseň
je modlitba
kolíbám
kolíbala bych tě do spaní
tak sladce spí se
cíl je v hlavě
zavři oči
v žilách tepu
běžím k cíli
jsou prahy
ze skla střepů
co bosá duše nepřekročí
balistickou křivku pevnými tahy
maluj hravě
pozor, už všichni zamířili
a cíl je ve tvé hlavě
musíš ho ubránit
Krásná je první strofa, také tam chci žít. Líbí se mi, co bosá duše nepřekročí, blízké.
09.11.2016 19:26:28 | Stavák
líbí se mi téma ostřelovaného cílu v hlavě ...
07.11.2016 12:20:47 | Ragnell
Čtu si ji už od rána, moc se mi líbí:
...jsou prahy
ze skla střepů
co bosá duše nepřekročí...
ale celá celá si tak hezky pluje, jeden obraz za druhým...
07.11.2016 07:54:42 | Philogyny1
pluly si obrazy okolo
nacákaly mi až na molo
vytřela jsem po nich hbitě
a na další už rozhazuju sítě
:o)
07.11.2016 20:54:05 | hanele m.