Dobré ráno, světe!
dobré ráno, světe!
tak co pro nás zase máš
jistě vědět nám dáš
že lidi jsou jen tvý figurky
figurky na kulatý šachovnici
co občas trhají motýlům křídla . . .
tak co nás dnes čeká?
sopka či tajfun či rozlitá řeka
půjde nám o život snad
ach, přinejmenším
si určitě zlomíme nohu na náledí . . .
máš nefér styl kdy hra se změní
vždyť v pravidlech není
není tam jaksi vysvětleno
proč s bídáky svezou se ti
co do mravenišť nekopou . . .
dobré ráno, světe!
dnes zasadíme sto stromů
tak potají věříme tomu
že naše figurky dnešek přežijí
na tvý kulatý šachovnici . . .
jo, a taky nikdy
nikdy netrháme motýlům křídla
. . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Ach.... a ten motýl... dobré ráno, Fany, a ať dneska není vyprodáno... motýlí štěstí... děkuji, bezvadné. :-))
08.11.2016 06:35:53 | Iva Husárková