Anotace: Gabča se nás včera snažila rozpohybovat, za mě si může udělat čárku.
https://www.youtube.com/watch?v=w-v02Jx99CE
Pracuji v uhelných skladech - VÝDECH NÁDECH
Občas mě píchá v zádech - VÝDECH NÁDECH
Když budu zhluboka dýchat - VÝDECH NÁDECH
Tak už mě nebude píchat - VÝDECH NÁDECH
Zpráva z nemocnice:
Vlivem dechových cvičení v oblasti bederní výrazné zlepšení, v zádech už nepíchá!
P.S. Pacient bohužel nedýchá (zanesené plíce - pitevní protokol viz více).
Do 8 dnů odlašte pojištěnce od zdravotní pojišťovny.
...jak odezní píchání, tak nastane mrtvolno...
10.11.2016 14:09:19 | Jort
...zalezla mrtfol pod černou zem a tam si lebedila, já ale stále píchám - tedy jsem!!! Děkuji moc, Jorte. :-)))
11.11.2016 04:13:38 | Iva Husárková
no asi patřilo dýchám ("myslím" v mém případě není moc použitelné), ale když je dýchání, je i píchání (nejen v zádech, nejen v kostech, Ivo, ty hade, zase píšeš o blbostech... ať si každej přebere dle vlastního naturelu...) :-))
11.11.2016 04:37:52 | Iva Husárková
...konečně jsem pochopil jak to Descartes myslel...:-)...díky...
11.11.2016 15:52:33 | Jort
hahááá... světlá tečka v temnotě... nebo je to saze? asi saze... ale stejně děkuju. :-)))
13.11.2016 07:54:57 | Iva Husárková