Radost poskytována z jeviště,
mnohého potěší ta hudba vznešená,
zpěv ocení vděčné hlediště,
potleskem radost je sdílená.
Hudbu krásný hlas ještě dobarví,
ať Carmen, či ježibaba z Rusalky,
mezzosoprán každého uchvátí,
libý hlas Feneny line se do dálky.
Dlouho ještě po oponě spadlé,
zní mi v uších zvučný tento hlas,
vychutnávám si představení každé,
i díky tomu život prožívám snáz.
Foto: Martin Buček
Máš to hezky sepsané, piš dál milý banane... :)
13.11.2016 13:15:43 | Philogyny1
Děkuji. Andrea je skvělá a skromná. Jsem rád, že se s ní znám a často chodím na opery, kde vystupuje. Vždy je to zážitek.
13.11.2016 17:47:41 | banan