Anotace: ctění čtenáři, POKUD věříte že krev je modrá tekutina - nečtěte !!! prvně byl první verš ... pak mi zněla melodie refrénu - viz přiložený odkaz na píseň od 1:08 - a pak a ještě ... a teď? teď už jdu stavět hrad malému šéfovi
Když odchází epitel
je to s mámou na pytel
to ti povídááám
Když odchází epitel
slzy v očích mááá
krev a cucky odklidit
prádlo přepírááá
A přesto stačí dvě slova
a u nich chvění v břiše,
že jsou pro ni od tebe
a úsměv na rtech mááááá
. . .
. . .
Dvě slova
a v břiše chvění
radostí se vnitřek
něhou plní
Přestože tady kolem
tým lidí má
Dvě slova?
jen mezi řádky oslovení,
co ji zase
v malou holku změní
a brouká si
v poblouznění
Děkuji a dobře je mi :-)
Mám tu holku taky ráda
Kde kdo ji má
taky rád