Anotace: O životě a lidech kolem nás
Ten samý co tu byl
tak ten už není
co naplat, když se lidé mění
Teď je to někdo jiný
ten samý člověk
já ho však nepoznávám
Nevyznám se v té hře
kdo je kdo
jsem poražen
a s rukama nad hlavou se vzdávám
Vítězům gratuluji!
třeba že se mi teď smějí
Vždyť přece zajatci co se vzdávají
se nestřílejí...
Tvá tvoba je milá:-)ST.
13.11.2016 20:33:11 | Tvořilka Lenka