Anotace: *
Jedinému bylo člověku
Dáno vědomí smrti
Je účinnou obranou od věků
Když vesele zadkem vrtí
Jak jsme tak vážní
Stejně jsme směšní
Andělé strážní
Nejsou dnešní
báseň ANO!
ale ten "moderní" účes, do jedné každé řádky, mně to osobně shazuje...
předpokládám však, že většině vyhovuje, tak to neber jako výtku!
14.11.2016 10:47:50 | J.F.Julián
Ahoj, Juli, děkuji za Tvoje ANO a za připomínku, jsem za ni ráda. Mi je jedno, do jakých řádků to poskládám, beru to podle nálady a je to pro mě hra a radost, dnes tedy pro Tebe oprava a nenudlová úprava. :-))
14.11.2016 12:33:44 | Iva Husárková
Ano, myslím, že jsme někdy andělům i smrti k popukání :-).
14.11.2016 05:53:09 | Fany
Děkuji, Fany, můžeme brát život tragicky anebo se zkusit občas smát... :-))
14.11.2016 05:55:31 | Iva Husárková