Básníku
slyšíš skryté tóny
duše
i rozhovor stromů
i osud co šeptá
tiše
vidíš celkem dobře
slušně
jen básník vnímat ví
a píše o všem
pyšně!
vítej dobré jitro
rozbřesklo se
upadla tma
svitlo!
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?