Co je štěstí?
Hledáme štěstí tam za horami
ženem se za ním hlava nehlava
představy krmíme domněnkami
co je však štěstí je záhada.
Nikdo z nás neví kde ho lze nalézt
pátráme v knihách a na seancích
ve svojí mysli chceme si zamést
a pak jsme z toho na rozpacích.
Co je vlastně štěstí lidi zlatí
kdo může mi pravdu vyjevit
když chtíč náš rozum klátí
a čas nelze nikdy zastavit.
Je to jen prchlavý pocit
který v srdci notně sílí
plamen co nelze uhasit
mžik co trvá jen chvíli.
Přečteno 432x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, bogen, JSJ, Romana Šamanka Ladyloba, knihomolka, zdenka, Ziny, Dreamy, banan, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)