Padni do peřin
Anotace: Vymyšlená opět řádí jako smyslů zbavená a opět nereálná...
Myslíš, že se ti jen zdá
Že život končí, voda opadá
Myslíš, že sny se zdají jen
Těm, jež probdili celý den
Bláhová
Plná iluzí a lži
Uleháš a opět se probouzíš
Uprostřed noci
S bušením v srdci
A nevolností
Zvracíš
Jsi na cestě k zatracení
Další ráno posvětí absinthová víla
Již není cesty zpět, vykoupení
Poblouzněním ztrácí se smysly i síla
Měsíc, ten věčný poutník
Hledí
Na zem a tobě do očí
Pozoruje tvé rozcuchané vlasy
A hraje
Na flétnu a hoboj
Temně a drásavě
Padni již konečně znavena do peřin
Usni na hodinu či na pár vteřin
Padni a neprojevuj myšlení
Či jiné nervů drásavé dráždění
Zvracíš
Na flétnu a hoboj
Hraje noční poutník
Uprostřed noci
S bušením v srdci
Bláhová
Již se raději neprobouzej
A odpočívej v pokoji
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, Iva Husárková
Komentáře (0)