Kurva ze stránek
Anotace: late night rýmovačka
Zapomennutý penzion
uprostřed Pálavy
a dva ubožáci
ubožáci bez hlavy
v pronajaté posteli
v cizích peřinách
já tvůj jediný
ty má jediná
a moje péro
a tvá vulva
já samotou zofalec
ty samotou kurva
tiché vzdechy
orgasmus na míru
a my dva svržení
vládci vesmíru
a z knihy života
jen vytrhnout stránky
nahá a roztažená
kurvičko ze seznamky
až zajde měsíc
a noc zmizí
zas budeš cizinka
zas budu cizí
Přečteno 503x
Tipy 9
Poslední tipující: JSJ, Iva Borecká, Poetik, Jeněcovevzduchukrásného, DigBallz, Megan
Komentáře (2)
Komentujících (2)