..a nic už od té vody nečekáme
proto v ní pořád ještě plavem
a rušíme své kruhy
jeden jako druhý
z břehu na břeh pokukujem
někdy někde rostou túje
přesto jsme pořád nadosah
netřeba mít strach
když vlny jdou
my už jsme dávno za vodou..
V lásce být za vodou?
To ani náhodou!
Kdo jednou miloval,
chce srdce zas
ponořit do vody,
uslyšet hlas
z druhého břehu.
Toť ony důvody,
proč vzývat něhu.
22.11.2016 23:26:50 | Špáďa
ty túje...
20.11.2016 12:17:18 | maryshka
A někdy přijdou peřeje
co ke dnu táhnou
od nikam do nikam to s tebou hází a nic se neděje
čas zpívá píšťalou Krysaře
pro nás ne...my za vodou... :)
19.11.2016 21:35:34 | Philogyny1