Anotace: Není snadné žít v přítomnosti.
Jak všechnu tu bolest uvnitř v srdci skrytou vypovědět,
jak vykřičet ji do světa – vždyť by ohluchl.
Jak být v životě přítomna
tady a teď.
Jak nenechat zmítat se minulostí,
kde najít obětí – sama.
Mám dvě nohy a těmi stojím k zemi připoutaná,
přítomna v přítomnosti – obejmutá životem.
moc pěkně napsané
21.11.2016 11:54:48 | kosák
moc pěkně napsané
21.11.2016 11:54:38 | kosák