Za plotem mé tělo bdí
Život je tak prázdný
hlasy slyším za zdmi
ohňostroje myšlenek
slyším křídla laštovek.
Osamocen v temnotě
uzavřený za plotem
za hranicí spáleniště,
život nezná žádné příště.
Bílý havran denně léta
pomalu ubíhaj léta
nemohu však odejít
můžu o tom jenom snít.
Procedury berou rozum
jak by křídla braly kosům
a rozlet se tak nekoná
vše je v mezích zákona.
Za plotem mé tělo spí
osud už mě nevlastní
jenom duše s křídly vážky
lítá kolem bez překážky.
Času už mi zbývá málo
nelze říct za co to stálo
kdosi mi cos nadělil
a já nevím jak bych žil.
Přečteno 422x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Do Ga, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)