Bezva, jedno setkání lepší než druhé, tedy až na to poslední :-(, hezky :-).
22.11.2016 17:24:07 | Fany
Úžasný a vtipný nápad, strašně se mi líbí. Tak ještě pokud máš pár minut života - mám Tě ráda a tulím se virtuálně, marnost snažení je zlá, ale snad se najde východisko. Moc hezké. ST. :-)
22.11.2016 06:48:54 | Iva Husárková