Anotace: Některá místa zapůsobí silou, ze které žijete několik měsíců a nakonec ji schováte do pár slov, abyste ji mohli najít v nouzi zase příště.
Možná,
že přicházíme.
A možná to dávno nejsme my.
Otevři ve mně
pár nových pokojů
a klíče dej sežrat psovi.
Ať se dál
nemůžu branit
myšlenkám,
které do mě vstupují.
Oči jsou
prý okna do duše.
Tak nemrkej,
Pane,
ať taky můžu dál.
Neklopím pohled,
dýchej mnou.