Anotace: Dokud není pozdě.
Cítíš
tu hudbu kolem nás?
Stromy
jimž kůru hladí čas.
A listů
tanec ševelivý?
Bojíš
se být neuctivý
k té
síle všeho kolem.
Za
kulatým stolem
kulatého
světa.
Přitom
stačí věta:
Vlákno
pavoučí sítě...
"Díky.
Vážím si tě!"
Megan, moc se mi líbí, jak píšeš. ST. :-)
24.11.2016 12:28:24 | Iva Husárková
Děkuji. :))
24.11.2016 12:57:38 | Megan
Líbí :-)!
23.11.2016 21:21:28 | Fany
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?