Nebylo to místo, kam bych chodívala ráda
A stejnak mě tam každou chvíli viděli
Nemohla jsem si pomoci
Něco ve mně vždycky zuřilo, trhalo sebou,
Snažilo se vymanit z tvého sevření,
Které nikdy nebylo dost pevné! A přesto to nešlo
Zvuk klavíru se mi zprotivil,
Ale i tak jsem tě prosila o Chopinovu píseň,
Kterou jsi věnoval jiné
Není možné být ve dvou pokojích zároveň
Teď jde jen o to, kde chci být
A kam patřím
A u tebe to rozhodně nebude, to se neboj.
Princezničko,TY máš neskutečný talent...Psát takto v šestnácti je až neuvěřitelně nádherné .. Jsem v naprostém úžasu:-)
25.11.2016 23:12:31 | Tvořilka Lenka