Neklid natahuje hnát
a líbá mi záda.
I když bych ráda,
dnes nemohu spát.
Znám už každý záhyb snů,
přesto stále bdím.
A peru se s tím.
A blížím se dnu.
Poslední nádech a dost!
TIK. čas běží dál.
TAK. proč bys teď spal?
TIK. když jsi můj host.
Ráno na brány bije
zítřků pekelných.
TAK.
Opij mne jak líh.
Má insomnie.