Když přátelé do temnoty odcházejí
tam teď svou hru hrají
Z perspektiv temnoty
už tě nepoznají..
Když přátelé do temnoty odcházejí
kteří dřív měli duši jako světlici, se teď jenom smějí,
že oni jsou ti co vědí ´´jak to chodí´´.
jako šedá hvězda ke světu se kloní..