Nezbývá nic než hledat víru
Moje paměť kráčí s věkem
z geparda se stala šnekem
a dávná slova v hlavě mizí
z úst se derou věty cizí.
Rande s vlastním časem
kde bojovat nedá se
a co stálo za boj s lidmi
už mě dělá zcela klidným.
Nestavím si vzdušné hrady
u krku se tvoří divné brady
a věk pro mě znamená,
že víc mě bolí kolena.
A tak se tiše kloním k zemi
provázím to tichým klením
kořeny mé ztrácí sílu
nezbývá než najít víru.
Přečteno 369x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)