Apatie Diabetu
Anotace: Jinou cestou než-li úspěchem, projít si a bojovat.
APATIE DIABETU
Krásných to zážitků daroval jsi mi,
však vzal jsi mi to nejcennější.
Mučíš mé tělo a stále chceš víc,
prostoru nemám, nechci nic říct.
Potřebuji kyslík a ruku mámy,
zůstávám sám v děsivé tmě.
Zachraň mě a tiše odejdi,
já jsem pro život stvořený.
Poznal jsem hořkost a ty mé slzy.
Další roky trháš mé srdce,
nevzdám to nikdy, rozluč se.
Plamenům útěchy vysmívám se,
silná to vůle, jsem a budu pánem já.
Komentáře (0)