Lidé milují a pak nemilují taky
potom měl by jsi si sbalit saky paky
ať ještě v srdci oheň, sliby máš
tohleto neukecáš..
Lidé milují a to tě vidí jako hvězdu na nebesích
a potom za chvíli znásobeně každý tvůj hřích...
Uteč s větrem někam do lesa, víš
tohle si nevyklečíš...
Srdce orvaný a v patách jedovatý had
někdy si můžeš lásku vybojovat
ale občas už taky ne
někdy co bylo z květů je už navždy z kamene...