Nápoj
Anotace: Pil jsem, až jsem se propil na dno.
Přišel jsem do výčepu
A chtěl pít
Chtěl jsem pivo
Rum a medovinu
Hlt vína
A Doušek vody
Vodu nepiji, chtěl jsem si umýt ruce
Které jsem si polil absinthem
Ten absinth jsem si pro jistotu dal dvakrát
Třikrát
A potom ještě řadu kořalek
A další pivo
Pak jsem si poručil specialitu
Pohár plný krve
Smrti a moru
Pavouků a ještěřích šupin
Ohně a ledu
Byl to pochybný nápoj
Jenž zabíjí všechny konzumenty
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: Cyrda, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)