Někdy musíš mluvit o slunci
i když mží ...
Někdy musíš zkrátka
nechat lež lží.
Občas když se kolem tebe
všechno mihotá,
musíš nosit masku
podivného života.
I když chladně mžilo
tam kde to mám ráda
krásně mi tam bylo
aniž bych si lhala
Někdy to bez masky nefunguje...
10.12.2016 00:39:53 | Kapka
líčidla, nos a buřinka ... o maskách vím svoje jen mi to nepíše tak dobře. Líbí
09.12.2016 19:47:06 | klaun