Mám chuť
se svléknout z celého těla
otrhat kůži a zahodit jak skořápku
která mě objímá a vězní jako cela
a stopy dávno nechtěného pořádku.
Už se slétaj a klovou do ní vrány.
Slyším je smát se. Krááá, krrrááá.
Zobáky od krve noří se z rány.
Život je absurdně napsaná hra.
Asi mě rozeberou na milion částic.
Tak to má být, tohle mi patří.
Tahle část Mě už nestojí za nic.
Krmte se do syta, sestry a bratři.
Koukni, jsem chodící hrouda masa
a kostí a šlach a dekadence.
Tak čistě opravdová, je to skoro krása
ve slepě kalném oku oběšence.
efff effff tohle mi vyrazilo dech to si musím uložit.
12.12.2016 12:58:05 | klaun