Tohle není legrace,
když nastane mutace,
ruce se vám v ploutve mění,
pro práci to dobré není.
Kdo by neznal lidičky,
co mají teď ploutvičky,
o pomoc však není zájem,
lenošení je prý rájem.
Mezi námi přežívají,
bez práce se dobře mají.
Tamti ...
13.12.2016 15:34:59 | BLO
U nás už mají svůj mikrobus aby si nemuseli pro dávky na poštu chodit pěšky.
13.12.2016 14:25:58 | klaun