Anotace: Neptej se, jestli já mám strach, jestli jsem gentleman nebo vrah, co na tom záleží. Divný svět v hlavě máš, jenom knihy a tichý pláč, já syrový maso mám rád, tak se holka trochu snaž...
Neptej se
jestli já mám strach
jestli jsem gentleman nebo vrah
co na tom záleží
Divný svět v hlavě máš
jenom knihy a tichý pláč
já syrový maso mám rád
tak se holka trochu snaž
K čemu je mi otčenáš
vím, že ta slova dobře znáš
já byl a budu pohanem
nalej rum, ať nudu zaženem
Tak pojď
my dva budeme spolu pít
na život, který nemůžeme žít
a pak se stanu vlkem
a začnu hladem výt
Teď si mě tu můžeš vzít
než to všechno nechám odejít
šachy vážně nechci hrát
to raději v hospodě
mezi svýma
budu se dál rvát
a ty na mé křehké Já
můžeš doma vzpomínat
Kým já vlastně byl
než já objevil svůj stín
a odmítnul tvůj sladký harlekýn
Jinak vnímáš
jinak dýcháš
a proto sama
má drahá usínáš
Upjatý vize máš
do slz to neschováš
ale s televizí
si to užíváš
a já se dobře bavím sám
a panáka na tebe si dám
(Hanuš Šparlinek, 15.12.2016)
Zaujaly mě tvé verše
15.12.2016 14:45:22 | jitka.svobodova
To jsem rád, děkuji,zkusil jsem jiný (tvrdší) styl a šlo to překvapivě snadněji. Síla je vždy v jednoduchosti
15.12.2016 17:47:10 | Hanuš