Nazvals mě holkou vyčítavou
a mně teď myšlenky v hlavě plavou
jak vyčítat mi
že Tě v sobě mám
že duše plná tržných ran
že srdce se rozpůlilo
to, co jedno dlouho bylo
že to, co bylo vzorně uloženo
je inventuře podrobeno
že toužím po dotyku
toužím dostat více…
…a zůstává mi záhadou
proč jen telefon
je mou záchranou
zůstala po něm pěkná paseka
Mistři chirurgové přijeli zdaleka
Ten nejlepší též dorazil
Aby zrádnou chorobu zarazil
Jeho jméno ví každý z nás
Je to to docent jménem čas
Moc smutnopěkná báseň
17.12.2016 01:29:29 | klaun