Anotace: Zážitek večera jež harmonií dostál. Navštívena divadelní scéna a vínko ve čtverci stvoření...
Dnes lehká se zdám
plně prožívám
žití mého bytí
já jsem
teď a tady
pěju ódu na radosti.
Procitám pílí jemnosti chvíle.
Chvíle sekundární míle
protkaná polaroidem světelného paprsku života.
Pronesla okamžiku spontánnosti
dnes jen unášena vlnobitím energií.
Co darované divadélko dá?
Od milého stvoření
jež na divadelní scéně snovým hříbětem se stal
co k nebesům svá víčka obrací
ptáci bělaví chechtaví jeho postavou prolétají.
Za svým otcem chtěl se vydat
svému vystál
dostál brány nebeské
tátu objal převelice lehce.
Ke své cestě hledal spolujezdce
Darinka na rozbouřené vyvrcholení sopky
v dlouhé pauze tichosti přikývla.
Avšak svému slovu nedostála.
Příběh zasáhl mé srdce
až k sedmnáctému sedadlu o páté.
Dál scéna se ubírala hospodským směrem
na vertigo
verdikt pad.
Po čase, nečase dlouhém
opět sešli se ty nádherné tváře?
Záře byla to fráze či snová fáze?
Vidina, obětina v mém srdci co zakalila?
Ne, byla to realita!
Čtyři bytosti celek vytvořily
čtverec lásky plný.
Opět harmonii společenství nalezlo.
Protkané pevně jež se neroztrhne
láska svírá okovy stolu!
Vděčím tobě Vesmírné…
-----------
Ještě přání vyšlu
skrze svou touhu
milého potkat
skrze naši rozkoš
ocitnout se na Zemi.
To jest šifra mého srdce…
-----------
Malé vítězství ve mně radostně povyskočilo!
Klauzura z půlky hotová, pro mě symbolem znovunalezení mého ztraceného obrazu.
Dnes mohu si říct jsem zpět a plná sil tvořit, žít, užívat, prožívat i milovat a dávat…
Zasílám svou MiKa energii...
Jsem z toho na větvi jak se dá psát jak se dá se slovy parádně hrát
17.12.2016 01:56:48 | klaun
Hříčka hrátky se slovy mě posilují a růst ducha navozují! Děkuji za tvou pozornost! (:
17.12.2016 10:55:26 | MiMiKa