Anotace: Píšu trochu dřív, na horách je sníh, jedém... Proti zimě není síla, ať je aspoň krásně bílá, zakryje, co není pěkné, kouzlo zimy, člověk řekne...
❉~❉~❉
Čas splašené smetí
dobré možná v zimě
v létě cvalem letí
vůbec netěší mě
Do vánoc je jenom skok
jejich zář všechny blaží
dobrým lidem nový rok
ať o radost se snaží
❉~❉~❉
Jááá....jáááá....tady já se snažím , dostanu bonbón Kapičko ?
17.12.2016 23:51:59 | klaun