Umýt zrcadla a dveře
nepřemýšlet o nevěře
čistit okna, podlahu
hodit smutek za hlavu
pavučin všech zbavit byt
všechny krámy vyhodit
Ono se to lehce říká
ještě pozvat kominíka
Až vyleze z vany
budem spolu sami
dá mi pusu a též štěstí
na rukou prý mě chce nésti
nejen dneska, celé roky
půjdou spolu naše kroky
Jiskřičky má v očích
asi na to skočím
s láskou by prý hladil...
Na toho co zradil
už bych nevzdechla
jen by tady prudil
ať jde do pekla!