Duše na papíře
mám duši na papíře
co občas v rohu se krčí
(a taky tam skučí)
a pak pro změnu zas
(nemá tak špatný hlas)
potichu zpívá si
zvesela poskakuje
a s lehkými verši si
po nebi pluje . . .
a jindy třeba umírá
to vleče těžký náklad
(proč se vlastně nevzpírá?)
někdy je dobré plakat . . .
na dně si trochu být
pak znovu znovu žít
a snad i milovat . . .
má duše na papíře
ty vyšla sis lehkovážně
tady fouká severák
a často se tu blýská
tady můžou mi tě
na prach rozdupat . . .
(po klidu se ti stýská?)
však ona se na mě
podívala tím pohledem svým
tak malá
(přesto dospělá)
a řekla já vím
co nadělám . . .
už nechci si zoufat
budu raději v duši si doufat
že to nepotká mě . . .
tak tedy
já budu doufat
s ní . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Dokona jsi popsala svoji duši. Moc se mi líbí. A obrázek k tomu je bezvadný. :-))
22.12.2016 06:29:49 | Iva Husárková
Jo, milá Ivo, kdo ví, kde ty duše zase lítají, viď :-)? Děkuju i za pochvalu fotky, vyřídím autorům :-)!
22.12.2016 08:48:55 | Fany
člověk tě nemůže nechat chvilku bez dozoru, tady je kabát, a tady hromosvod jo a ještě světýlko aby na tebe někdo nešlápl,.....jéééé málem bych zapoměl tip na hraní :)
20.12.2016 14:05:15 | klaun