Anotace: Pro jednu osůbku, která honí jen a jen peníze a neuvědomuje si, že ztrácí své milované... :(
To co mám,
vše Vám dám..
Domov krásný,
čistý, vzdušný..
A když zbyde kačka,
koupím třeba dráčka..
Nezlobte se proto lidé,
když nemohu více dát..
Já bych si tak tolik přála,
být láskou požehnána..
Peníze nejsou vše,
tak nedělejte pro ně teď..
Buďte s námi,
milovanými..
To je ten nejkrásnější čas,
než peníze, co změní Vás.
Myšlenka dobrá:-)a mám pocit že nedělejte pro ně teď by mi i dávalo smysl spíš než zeď ale jen mě to tak napadlo:-)
19.12.2016 20:02:03 | Avola
A také první polovina
A tak jo, Barči dám tip za aktuální myšlenku.
Krásný den do Prahy zasílá
Marty
19.12.2016 11:19:05 | kudlankaW