Ani letos, kupodivu
Vánoce nás neminou
z kostelíka nápěv koled
rozlévá se krajinou
V sádkách kapři ploutví mrsknou
dítka kolem ohodí
cukroví se v troubě peče
vůně nosům lahodí
Dárky tajně zabalíme
do papírů barevných
na Štědrý den z bytů slyšet
zvonečky a dětský smích
Ať ten rok, co záhy vstoupí
zdraví, štěstí vnáší
pohodou a dobrou vůlí
životy nám zkrášlí!
Přeji vám všem pohodové svátky a hodně zdraví po celý příští rok!
Andrea