Vánoční nostalgie
Anotace: i když čas neúprosně prchá
Vločce sněhové svěř svá nejtajnější přání,
hrnečkem voňavého punče se hřej,
láska už za chvíli nebude k mání,
v knize se otvírá poslední děj.
Krátí se dny a krátí se čas …
Však ještě je plno života v láhvi,
než navždy sklapne temnoty past,
věř a žij - svět není tak marný.
Přečteno 346x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, bogen
Komentáře (1)
Komentujících (1)