♫♫
zase už
nevědět jak dál
když štěstí nepřeje
ještě to nevzdat
jen se zbytky
naděje
když přicházet krize
nevidět moc do dálky
všechno je jak v mlze
nevrátit se nazpátky
zkusit to zase
vydržet
Pelíšky - Vyděržaj, pioněr!
občas treba vypnot
https://www.youtube.com/watch?v=wNjCgyqe7RA
21.12.2016 16:47:29 | LV
když fortuna se jinam dívá
přichází doba zádumčivá
a s ní i krize
rozostřují se nové vize
tak vezmi šavli a zamávej
do boje s krizí směle se dej.
jáááááá .... ale počkej až budu kousek dál, knoflík od saka si mi odsekal :)
21.12.2016 11:32:27 | klaun