Anotace: Není
Přeji Všem Krásné svátky vánoční, pohodu a klid,
snad bude líp.
Hlavně zdraví, více Lásky, rozum v hrsti, vše se jistě v lepší spustí.
A pak pojedeme na saních, spustíme veselý křik,
jistě bude líp.
Přeji Vám Všem,
Vše, jen to Nejlepší :-)